energia tanúsítvány
energia tanúsítvány
energetikai tanúsítvány felméréssel
energetikai mutatók számítása
energetikai javaslatEnergetikai tanúsítvány, de milyen áron?

Az energetikai tanúsítványok tömkelegével találkozhat a megrendelő a világhálón, de milyen tippek alapján válasszon? Habozást, időt és pénzt takaríthat meg, ha figyelembe veszi a Bácsi Kft tapasztalt mérnök csapatának javaslatát. Portálunkon hírek, pályázatok mellett a tanúsítvány munkálatainak bemutatását is megtalálja. Bármilyen további kérdés esetén tanúsítóink várják megkeresését!

Az első és legfontosabb tipp, hogy csakis olyan energetikai céget kérjen fel a tanúsítás elvégzésére, amely az ingatlant önmagában is felméri. Fontos, hogy már az első lépésben is tanúsítás történjen. Társasház esetén mind az épület, mind a lakás vizsgálata részét kell képezze a tanúsításnak, hiszen az energia tanúsítvány nem más, mint a lakás és az épület energetikai jellemzése.

Minden szaktudás nélkül könnyen belátható, hogy az építmény részletes vizsgálata, beleértve a födémek, építőanyag típusának, benapozás, túlmelegedés, hőhidak, ablakok és nyílászárók állapotának, főbb energiafogyasztó és rendeltetésszerű használathoz alkalmazott gépészeti berendezések hatékonyságának (fűtés, melegvíz ellátás, világítás stb.) és "körbefűtöttség" jelenség figyelembe vétele csakis helyszíni tanúsítással lehet hiteles. Az ingatlan geometria, nagyság meghatározása mindezt nem helyettesíti. A tanúsítvány minőségkategóriái közötti kis különbség miatt akár apróbb hibák is besorolás tévedéshez vezethetnek. Mindez 10 évre minősíti az ingatlan energetikáját, mely egyre inkább hozzájárul az ingatlanpiacon a vásárlási, bérlési szempontokhoz. Érthető, hogy a jól szigetelt, korszerű mutatókkal rendelkező ingatlan válik vonzóbbá a nagy hőhidakkal rendelkező, múzeumba illő energia fogyasztókkal rendelkező, vékony és korszerűtlen falakkal rendelkező otthonhoz képest.

A megfelelő szaktudást a jó referenciák és a magas szakképesítések is jelzik. Érdemes több éves tapasztalattal rendelkező, az ügyfelekkel jó kapcsolatban levő energetikai mérnököket választani. A tanúsítvány nemcsak az A, B, C, D, E, F, G, H, I kategóriákba történő besorolást ad, hanem olyan javaslatokat, melyekkel csökkenthető az energia fogyasztás és javítható a kategória. Speciális leírásokat találhat portálunkon, mik a jó és hatékony árnyékolók, mit érdemes telepíteni és mi az, ami csak hosszú távon hozza be az árát. Alternatív energetikai megoldások kiépítése, az úgynevezett zöld energia kihasználása az EU támogatásaival egyre népszerűbb lesz, ezekről is tájékoztatást biztosítunk.

Az árak korrekt meghatározása is fontos. A Bácsi Kft rejtett árak nélkül határozza meg a költségeket, semmilyen plusz kiadásra, járulékos költségre nem kell számítania. A kamara a tanúsítvány minőségének szinten tartása miatt meghatározta a tanúsítvány készítésének kötelező legkisebb árát. Mindez kiváló és megbízható tanúsítványt eredményez.

Válassza Ön is habozás helyett a nettó energia használatot kimutató minőségi energetikai tanúsítvány bizonyítványt! Keresse a korrekt, helyszíni felmérést végző, jó referenciákkal, szaktudással rendelkező és kedvező áron dolgozó építő mérnökeinket!
Energetikai tanusitvány készítése a legjobb áron és minőségben Budapest, Pest megyében és környékén.

ELÉRHETŐSÉG:
1118 Budapest, Villányi út 65.
tel/fax: 06-1-386-6312,
mobil: 06-30-632-8820,
info@bacsi-mernokiroda.hu

Nagyobb térkép