energia tanúsítvány
energia tanúsítvány
energetikai besorolás
épület tanúsítvány
tanúsítvány


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

Energetikai tanúsítvány megrendelésekor ügyfeleinktől az alábbi kérdéseket kaptuk. Energetikai tanúsító szakértőink szívesen állnak rendelkezésére, várjuk online, telefonon küldött vagy személyes találkozón történt megkeresését! Tegye fel Ön is energetikai tanúsítvány készítéssel kapcsolatos kérdését!

Mi az energetikai tanúsítvány?

Energetikai tanúsítvány az ingatlan energia hatékonyságát biztosítja a tulajdonos, bérlő vagy lakó számára. Az épület energetikai besorolása ’A’-tól ’I’-ig lehetséges, melyből az ’A’ kategória a legkiemelkedőbb. A számítások azonos módszeren alapulnak, így különböző ingatlanok válnak összehasonlíthatóvá. Energetikai tanúsítvány része az energia kiadásokat csökkentő javaslat. A fejlesztési javaslatok költsége és ezek költségmegtakarítása is kiszámítható.

Mire használható az energetikai tanúsítvány?

Otthona vonzóbbá válhat az ingatlanpiacon. Könnyebben vásárolhat, bérelhet kedvezőbb energetikai mutatókkal rendelkező lakást.

Energetikai tanúsítvány már hirdetésnél is szükséges?

A hirdetésben fel kell tüntetni az ingatlan energetikai besorolását 2012.07.01-től új, teljes épületre szóló bérleti szerződések, 2013.01.09-től pedig minden lakáshirdetés esetén, ha van energetikai tanúsítvány.

Ki állítja ki az energetikai tanúsítvány dokumentumot?

Energetikai tanúsítvány készítésére jogosult lehet az a mérnök (építészmérnök, építőmérnök, gépészmérnök, villamosmérnök), aki épületenergetikai szakmérnök diplomával rendelkezik.

Hogyan történhet a tanúsítvány megrendelése?

Online, telefonon vagy személyes találkozón.

Mikor kell energetikai tanúsítvány?

Energetikai tanúsítvány szükséges.

Mennyi idő alatt készül el?

Másnapra elkészítjük az energetikai tanúsítvány dokumentumot.

Hogyan fejleszthető az energetikai tanúsítvány besorolás?

A tanúsítvány tartalmazza a javaslatokat többek között a mennyezet, homlokzat vagy tető-szigetelés, dupla ablaküveg, központi vagy cirko fűtés, világitás technika témába. Napelem, napkollektor alkalmazásával nagyarányú további javulás érhető el.

Mit tartalmaz az energetikai tanúsítvány ára?

Energetikai tanúsítvány ára magában foglalja a tanúsítvány elkészítését másnapra, javaslatokkal, energetikai mutatókkal és besorolással.ELÉRHETŐSÉG:
1118 Budapest, Villányi út 65.
tel/fax: 06-1-386-6312,
mobil: 06-30-632-8820
info@bacsi-mernokiroda.hu

Nagyobb térkép